Fotograf i Norrtälje

Bröllopsfotograf

Med en gedigen erfarenhet från mängder av bröllopsfotograferingar tar vi de bilder ni vill ha. Vi träffas två veckor innan er stora dag och tittar igenom tema, känsla, poser och platser. Därefter upprättar vi ett fotoschema så att inget missas. Under ett normalt bröllop tar vi ca 1200 bilder och räknar med att 300 blir mycket bra.

Vigseln

Under vigseln fotograferar vi utan blixt men med mycket ljusstarka objektiv. Med normalzoom till tele behöver vi inte störa själva vigseln.

Studioblixtar

Många par har tyckt att det är roligt att få alla sina gäster förevigade. Vi löser detta genom att använda studioblixtar vid entrén till festen.

Rätt detaljer

Med den erfarenhet vi har kan vi tillsammans gå igenom alla de moment som brukar göra sig extra bra på bild, nära eller på längre håll.

Närbilder

Vi använder objektiv som är ämnade för objektet och kan ta bilder på långt håll samt extrema närbilder på exempelvis ringarna.

Gruppbilder

Inte sällan vill bröllopsparet ha en gruppbild. Vi klättrar gärna för att lösa detta och om inte det går kan vi använda en drönare.

På plats

Förmodligen har ni en favoritplats ni vill bli fotograferade på. Vi kommer att besöka den i god tid för att hitta och lära känna den.

Catering i Norrtälje - footer