Bröllopsdukning utomhus

Catering till bröllop

Den typ av tillställning vi jobbar mest med för tillfället är catering till bröllop. Oavsett om ni vill ha ett enkelt bröllop för de närmsta eller om ni vill bjuda världen, lägger vi all vår kraft för att er dag ska bli perfekt. Än så länge är rekordet ca 400 gäster men vi gör det precis lika noga om det skulle vara tolv gäster.

Nöjda gäster

När vi kör catering till bröllop ger vi allt för att ni och era gäster ska bli riktigt nöjda. Det är något både vi och våra kunder tycker att vi lyckas med.

Er egna meny

På samma sätt som man väljer vem du gifter sig med, väljer du också precis vad ni äter på bröllopsfesten. Kött, fisk, vegetariskt? Kanske veganskt?

Trevliga lokaler

Slott, herrgård, bönerum, mysig loge eller kanske ett skyddsrum? Vi har bra kontakter med många trevliga lokaler lämpade för fina bordsdukningar.

Möhippa

Varför gå till en opersonlig restaurang som bara ser er som jobbiga gäster och inte som de glada tjejer ni är? Vi lagar maten där ni önskar.

Koppla av

Det är er dag. Släpp alla problem till vår rutinerade personal. Vi har lämpliga kockar, serverings-personal, bartenders, trubadurer och så vidare.

En dag i morgon

Det antas bli en sen tillställning? Ingen fara för vi lämnar gärna kvar smoothies, färskpressade juicer eller om ni vågar, riktiga hälsoshots.

Catering i Norrtälje - footer