Cissi & Skafferi - Musli

Cissis egna müsli

Cissis müsli som får henne att längta till att få stiga upp riktigt tidigt och njuta av en god och stärkande frukost. Vi som inte vill stiga upp i ottan kan använda den till att göra müslibars och doppa i smält mörk choklad.
Cissis egna müsli - Produktbild på påsen

Cissis müsli

Det här är min egna favoritmüsli som jag gjort hemma i många år och vill gärna dela med mig av det som får mig att längta efter att kliva upp tidigt varje morgonen.

 

Det är en müsli som är rostad och torkad i ung med mycket kryddor och en sötma som kommer från dadlar, svenska äpplen och lite ekologisk honung. När müslin är krispig och torr blandar vi i torkade lingon, ekologiska russin och rostade kokoschips för att få extra smak och textur.

 

Cissis müsli är perfekt som topping på yoghurten till frukosten med lite bär och/eller vår egna blåbärsmarmelad. Den passar även bra som topping på både gröten, overnight oatsen eller på äppelkompotten med vaniljsås som dessert. Det går även bra att göra hemgjorda  müslibars för att sedan skära i  bitar och doppa i smält mörk choklad.

Catering i Norrtälje - footer