Mia Lewell - Fotograf i Norrtälje - Kollage bröllop

Mia Lewell – Fotograf i Norrtälje

Mia Lewell är fotograf verksam i Norrtälje och Roslagen med omnejd. Med fokus på känslan, det naturliga och stämningen förevigar hon med glädje ert bröllop, barnen, familjen, kollegorna, produkten eller eventet.
Mia Lewell - Profilbild

Mia Lewell – Fotograf

Mia har lång erfarenhet av bröllopsfotografering och har fotograferat allt från stora slottsbröllop till mindre trädgårdsbröllop hemma hos brudparet och skärgårdsbröllop i vackra Roslagen. Inget bröllop är för stort eller för litet och alla ögonblick är väl värda att förevigas.

 

Vanligtvis följer Mia med brudparet en större del av bröllopsdagen och förevigar ofta dagen från de första nervösa förberedelserna tills brudvalsen är dansad och bröllopsfesten är i full gång. Vackra detaljer, snygga bröllopsgäster, fina miljöer och inte minst bröllopsporträtt – allt är värt att förevigas och minnas!

 

Mia är verksam, inte bara i Norrtälje och Roslagen utan reser även runt både i Sverige och utomlands och fotograferar bröllop.

 

Tycker du, liksom Mia, om det spontana och avslappnade, naturligt ljus och pastelltoner – då är Mia fotografen för dig! Besök gärna hemsidan för att se fler bilder och läsa lite mer om Mia. Och varmt välkommen att höra av dig med din förfrågan!

 

”Vi är så otroligt tacksamma och glada att DU ville vara med och föreviga vår bröllopsdag! Vi finner inga ord för hur sagolikt vackra våra bilder är, vi har fått bröllopsbilder som vi inte ens kunnat drömma om. Tusen tusen tack!” – Lina och Pontus

E-post: kontakt@mialewell.se
Telefon: 073-983 42 71
Facebook och Instagram: @mialewellfotograf

Catering i Norrtälje - footer