Cissi & Skafferi - Senap med Roslagspunsch

Senap med Roslagspunsch

Vår senap med Roslagspunsch har en bra balans mellan styrka och sötma vilket gör att den ofta passar bra där du idag använder en annan senap. Även om inget egentligen slår en skinksmörgås, finns det mängder av alternativa användningsområden.
Senap med Roslagspunsch - Produktbild

Balans mellan styrka och sötma

Vår senap är för oss ett måste på julbordet men passar givetvis lika bra till vilken smörgås som helst, kanske framförallt till den klassiska skinksmörgåsen. Senapen görs på en blandning av olika senapssorter, ljusa och mörka senapsfrön som vi sedan smaksätter med bland annat Rosalgspunsch och ättika för att balansera upp smaken.

 

Senapen har en balans mellan styrka och sötma som gör att den passar bra till grillad korv, isterband eller på den nygrillade hamburgaren.

 

Vänd upp nyrostade morötter med lite senap, i med lite kallpressad rapsolja, örtsalt, rostade pumpakärnor och bladspenat och du har en  väldigt god sallad. Fristående eller som en bra rätt på en buffé.

 

Senap med Roslagspunsch är en bra smaksättare i kalla såser, dressingar, grytor eller där du idag använder någon annan senap.

Catering i Norrtälje - footer