Våra vänner - Tjej på rapsfält

Våra vänner

Här har vi samlat några av våra vänner. Det är personer och företag som delar våra idéer om kvalité och service. Vi vill alltid hitta fler kompisar så hör av dig om du pysslar med något spännande, ekologiskt eller närproducerat i Roslagen.

Rådmansö Bageri

Rådmansö Bageributik är ett litet bageri med stort hjärta där kvalitén alltid är i fokus. Här bakas alla bröd och bakverk på traditionellt sätt.

Senneby Trädgård

Senneby trädgård är ett ekologiskt drivet jordbruk på Väddö i Roslagen. Vår verksamhet är att odla grönsaker från växthus och friland.

Norrtelje Musteri

Vi gör vår äppelmust av svenska äpplen som kallpressas och pastöriseras för att bevara smak, färg och näringsämnen samt förlänga hållbarheten.

Roslagskött

På Norrgården i Gåsvik sätts djurens välmående i fokus. Då det är vi själva som sköter grisarna vet vi vad som får dem att må bra.

Roslagsmjölk

Roslagsmjölk producerar ekologisk standardmjölk, mellanmjölk, lättmjölk, naturell yoghurt, vaniljyoghurt och grädde.

Markus & Chrisse

Med berättarglädje, det melankoliskt vackra och omhuldad innerlighet. Markus Hultcrantz sjunger visor på svenska och engelska.

Mia Lewell

Mia Lewell är bröllopsfotograf verksam i Norrtälje och Roslagen med omnejd. Med fokus på känslan förevigar hon med glädje er stora dag.

Dennis Westberg

Fotograf i Stockholmsområdet, fotografering ute hos er eller i fotostudio. Porträtt, produktfotografering eller en fotograf till något annat?

Catering i Norrtälje - footer